Restauratie

Door een groeiende vraag en nood naar kwaliteitsvolle restauraties heeft 24/7 Campers ge├»nvesteerd in de infrastructuur en de knowhow om ook deze tak van de aircooled VW bus te verzorgen.  Met onze kennis van de VW bus en onze jarenlange ervaring in restauratie van onze eigen bussen hebben we besloten uit te breiden en een one-stop-shop op te bouwen voor de VW bus. Door het aantrekken van VW-gepassioneerde mensen met een jarenlange expertise in hun vakgebied zijn wij overtuigd dat 24/7 Campers u alles kan aanbieden i.v.m. de retauratie van uw VW bus met hetzelfde oog voor detail en kwaliteit als voor onze interieurs.

Vanaf heden kunnen we u een A tot Z retauratie of een deelrestauratie aanbieden. Dit kan gaan van kleine laswerken, strak zetten, mechanisch in orde zetten tot noem het maar... Ook door het samen werken en netwerken met bedrijven die hun strepen al verdient hebben in het VW milieu kunnen we ook uw motor en versnellingsbak reviseren of ombouwen, de moeilijk te vinden onderdelen of "NOS parts" voor u vinden.

Kortom 24/7 verzorgd inhuis heel uw VW bus project van lassen tot strak zetten, (Het aflakken gebeurt buiten huis door een professioneel spuiter), de bus weer monteren en technisch in orde zetten tot en met een nieuw interieur en hefdak.